阿玛远东(香港)有限公司联系方式地址中国服装网-yo te amo

  Arma is een merk van Arma Leder.

  Arma Leder is een van oorsprong Nederlands bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Badhoevedorp en opgericht in 1985. Arma Leder is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van hoogwaardige leercollecties. Onder de merknamen Arma en Mays & Rose biedt Arma Leder leercollecties aan voor dames en heren.

  Arma Leder verkoopt haar merken via een netwerk van onafhankelijke retailers en warenhuizen. Sinds 1997 is Arma Leder met eigen shop in shops vertegenwoordigd in de filialen van de Bijenkorf, Maison de Bonneterie en Houtbrox. De merken zijn verkrijgbaar bij meer dan 300 verkooppunten door heel Nederland en meer dan 600 verkooppunten wereldwijd.

  Arma Leder is een specialist in leer. De leercollecties omvatten naast buitenkleding ook productgroepen zoals jassen, blazers, rokken, tops en broeken. Belangrijke basismaterialen zijn: nappa, gewassen leer, suède en lammy. De diversiteit in leerkwaliteit geven de innovatieve ontwerpen hun eigen karakter. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, werkt Arma Leder met productiebedrijven in China, India, Pakistan en Turkije. Naast de eigen merken produceert Arma Leder ook leer producten voor internationale merken en winkels van derden.

 

 

相关的主题文章: